Mobila

Newsletter 

01.08.2014

Ne-am mutat in "casa noua" :)


midascomp.ro

In dorinta de a oferi servicii cat mai bune clientilor nostrii am hotarat sa mutam site-ul companiei pe un nou domeniu - www.midascomp.ro De asemenea am ales un serviciu de gazduire care ne garanteaza 99.9% UPTIME. Va multumim ca sunteti in continuare alaturi de noi!

01.01.2012

Mobilier la comanda 

mobilier la comanda

V-ati saturat sa cautati mobila perfecta pentru locuinta dumneavoastra si sa nu o gasitit? Midas Comp va ofera posibilitatea personalizarii mobilierului prin realizarea de mobilier la comanda la cele mai mici preturi. Va asteptam in magazinele noastre pentru oferta personalizata.

01.02.2011

Mobila la indemana oricui


produse noi

Deoarece stim ca timpul dumneavostra este important, am actualizat produsele afisate in sectiunea Produse. Aici veti gasi o mare parte a gamei de mobilier pe care o comercializam.
Dorim sa va reamintim pe aceasta cale ca MIDAS COMP va ofera peste 2000 de modele din domeniul placilor ceramice, obiecte sanitare, usi de interior si exterior precum si alte produse.
Pentru oferta completa si preturi exacte va asteptam sa ne contactati sau sa ne vizitati.

22.01.2011

Acum ne gasiti mai usor


locatii magazine

Sunteti un client nou? Nu ati mai fost de mult in magazinele noastre? Acum este mult mai usor sa ne (re)gasiti. Am adaugat in sectiunea Magazine harti detaliate cu toate locatiile noastre. Va asteptam cu drag!

01.12.2007

Deschiderea unui nou magazin
in Alba Iulia


magazin nou Alba Iulia

Midas Comp anunta deschiderea unui nou magazin in Alba Iulia. Noul saptiu comercial situat pe Bulevardul Revolutiei nr.12 are o suprafata de 1200 mp si vine in intampinarea clientilor cu un spatiu generos de expunere si o gama largita de produse.